PSYTREC | Psychotrauma Expertise Centrum is een innovatieve gespecialiseerde GGZ-instelling, erkend door het ministerie van VWS. Voor mensen met ernstige,complexe PTSS bieden wij een een zeer intensief, kortdurend behandelprogramma, ontwikkeld door professor dr. Ad de Jongh (Universiteit van Amsterdam, University of Worcester) en professor dr. Agnes van Minnen (Radboud Universiteit Nijmegen). De PTSS richtlijnbehandelingen EMDR en Exposure zijn samen met Sport & Beweging en Psycho-educatie geïntegreerd in een samenhangend en bewezen effectief behandelprogramma. De behandelresultaten zijn zeer goed, zie hiervoor onze website. Wij hebben twee behandelcentra, een in Bilthoven en een in Weert. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Leusden.

Vacatures

Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut EMDR


Ben jij een gedreven Klinisch psycholoog, die samen met ons het verschil wil maken voor PTSS cliënten? Heb jij ervaring met EMDR en wil jij met ons team (complexe) PTSS trauma’s behandelen?

PSYTREC, is hét expertisecentrum op het gebied van psychotrauma, gespecialiseerd in complexe PTSS. De behandelingen die wij uitvoeren zijn kort, intensief en gecombineerd met Sport & Beweging en worden uitgevoerd op onze locaties in Bilthoven en Weert. De behandelingen worden uitgevoerd door een professioneel team, onder leiding van 2 gepassioneerde professoren, Professor dr. Ad de Jongh (Universiteit van Amsterdam, University of Worcester) en Professor dr. Agnes van Minnen (Radboud Universiteit Nijmegen).

Onze behandelingen zijn evidenced based en uniek in de wereld! Ongeveer 60% van de behandelde cliënten is diagnose vrij en bij ongeveer 85% zijn de effecten van de behandeling duidelijk zichtbaar. Ons werk doet er dus toe en heeft grote positieve impact op onze cliënten, maar ook op de maatschappij in zijn geheel.

Zoals een van de cliënten aangeeft: ‘PSYTREC geeft mensen hun leven terug, en een nieuwe toekomst!’

Voor de vestiging Weert zoeken wij, wegens uitbreiding, een nieuwe collega, die samen met ons PTSS cliënten succesvol kan behandelen!

Werksfeer & cultuur

Je werkt samen in een team van specialisten. Er heerst een informele sfeer en het onderlinge contact, tussen de collega’s en professoren, is laagdrempelig. Er is ruimte en vrijheid om regie te pakken in je werk. Omdat PSYTREC bijzonder succesvol is en groeit, is de mogelijkheid om zelf te groeien en te leren net zo groot. Dit geven huidige medewerkers, naast plezier en humor, ook als voordeel aan.

Wat ga je doen?

• Je hebt de regie over de cliënten die je behandelt;

• Je verzorgt EMDR en Exposure behandelingen;

• Je neemt deel aan de multidisciplinaire overleggen met collega behandelaren;

• Je bent een sparringspartner voor de directeur zorg. Jullie zorgen er met elkaar voor dat het behandelprogramma naar een nog hoger level ontwikkeld wordt;

• Er is ruimte om op termijn door te groeien naar de functie van adjunct directeur.

Waarom PSYTREC? Jouw toekomstige collega’s vertellen hierover:

o ‘Ik werk in een kundig team met erg fijne en inspirerende collega’s, ja de werkdruk is hoog, maar dankzij voorgenoemde punten niet zwaar’

o ‘Ik dacht dat ik veel wist van PTSS, maar heb hier in korte tijd waanzinnig veel kunnen leren’

o ‘Wij combineren de behandelingen met sport, wat helpt om angsten die mensen moeten doorstaan tijdens de behandeling, te reguleren. Dit werkt’

o ‘Wij lopen internationaal voorop op het gebied van de behandeling van PTSS’

o ‘Ik ben gestart als stagiair en in korte tijd doorgegroeid tot behandelaar’

o ‘We werken in een teamverband en leren erg veel van elkaar’

Wil jij alvast kennismaken met jouw toekomstige collega’s? Bekijk hun enthousiaste en inspirerende verhalen in de video bovenaan deze pagina.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving.

Je gaat werken bij een dynamisch en zeer innovatief bedrijf wat gericht is op ontwikkeling, voor het bedrijf, maar ook zeker voor de werknemers! Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

o Het salaris bedraagt minimaal € (aanloopschaal) 4.741,- en maximaal € 7.479,- (FWG schaal 75) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur;

o Het betreft een functie die zowel parttime als fulltime bekleed kan worden. Ook klinisch psychologen met een andere baan, of een eigen praktijk zijn van harte welkom!

o Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd;

o 8% vakantietoeslag;

o Een eindejaarsuitkering van 8,33%;

o Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;

o 4 trainingsdagen per jaar waar alle nieuwste inzichten worden gedeeld;

o Deelnemen aan nationale en internationale symposia;

o Deel uitmaken van een team dat internationaal voorop loopt op het gebied van PTSS;

o 23 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;

o een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;

o Een reiskostenvergoeding van maximaal € 250,- per maand in plaats van € 143,93

o Ruimte en vrijheid om de regie te nemen in je werk;

o Werken in een groene omgeving, waar gewandeld kan worden;

o Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom investeren wij in interne en externe opleidingen;

o Wij werken veel en hard, maar er is ook tijd voor ontspanning. Daarom zijn er bijvoorbeeld af en toe etentjes met het team.

o Werken met plezier in een hecht team!

Aanstellingsbonus

Ben je aangenomen bij PSYTREC? PSYTREC biedt je dan gratis de extra opleiding ‘De Vierdaagse van Agnes’ aan t.w.v. € 1.100,-. De opleiding is geaccrediteerd.

Wat vragen wij van jou?

• BIG registratie als klinisch psycholoog / psychotherapeut

• Heb jij aantoonbare ervaring met de diagnostiek en evidenced based behandeling van persoonlijkheidsproblematiek, trauma en EMDR? Dan komen wij graag met je in contact!

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Angela Barsomyan Barsomyan@PSYTREC.com of 06-36 47 01 64. Angela staat je heel graag te woord!

P.s. PSYTREC zoekt ook GZ- Psychologen! Deze staat onder vacature: GZ Psycholoog

GZ-Psycholoog EMDR

Ben jij een gedreven GZ-psycholoog, die samen met ons het verschil wil maken voor PTSS cliënten? Heb jij ervaring met EMDR en wil jij met ons team (complexe) PTSS trauma’s behandelen?

PSYTREC, is hét expertisecentrum op het gebied van psychotrauma gespecialiseerd in complexe PTSS. De behandelingen die wij uitvoeren zijn kort, intensief en gecombineerd met Sport & Beweging en worden uitgevoerd op onze locaties in Bilthoven en Weert. De behandelingen worden uitgevoerd door een professioneel team, onder leiding van 2 gepassioneerde professoren, Professor dr. Ad de Jongh (Universiteit van Amsterdam, University of Worcester) en Professor dr. Agnes van Minnen (Radboud Universiteit Nijmegen).

Onze behandelingen zijn evidenced based en uniek in de wereld! Ongeveer 60% van de behandelde cliënten is diagnose vrij na de behandeling en bij ongeveer 85% zijn de effecten van de behandeling duidelijk zichtbaar. Ons werk doet er dus toe en heeft grote positieve impact op onze cliënten, maar ook op de maatschappij in zijn geheel.

Zoals een van de cliënten aangeeft: ‘PSYTREC geeft mensen hun leven terug, en een nieuwe toekomst!’

Voor de vestiging in Weert zoeken wij, wegens uitbreiding, een nieuwe collega, die samen met ons PTSS cliënten succesvol kan behandelen!


Werksfeer & cultuur

Je werkt samen in een team van specialisten. Er heerst een informele sfeer en het onderlinge contact, tussen de collega’s en professoren, is laagdrempelig.

Er is ruimte en vrijheid om regie te pakken in je werk. Omdat PSYTREC bijzonder succesvol is en groeit, is er voldoende mogelijkheid om zelf te groeien en te leren. Dit geven huidige medewerkers, naast plezier en humor, ook als voordeel aan.


Wat ga je doen?

• Het verzorgen van EMDR en Exposure behandelingen aan cliënten met ernstige en complexe PTSS;

• Optreden als regiebehandelaar voor cliënten;

• Participeren in het dagelijks multidisciplinair overleg met collega behandelaren.

Waarom PSYTREC? Jouw toekomstige collega’s vertellen hierover:

• ‘Ik werk in een kundig team met fijne en inspirerende collega’s, ja de werkdruk is hoog, maar dankzij voorgenoemde punten niet zwaar’

• ‘Ik dacht dat ik veel wist van PTSS, maar heb hier in korte tijd waanzinnig veel kunnen leren’

• ‘Wij combineren de behandelingen met sport, wat helpt om angsten die mensen moeten doorstaan tijdens de behandeling, te reguleren. Dit werkt’

• ‘Wij lopen internationaal voorop op het gebied van de behandeling van PTSS’

• ‘Ik ben gestart als stagiair en in korte tijd doorgegroeid tot behandelaar’

• ‘We werken in een teamverband en leren erg veel van elkaar’

Wil jij alvast kennismaken met jouw toekomstige collega’s? Bekijk hun enthousiaste en inspirerende verhalen in het filmpje boven aan deze pagina.


Wat bieden wij jou?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving.

Je gaat werken bij een dynamisch en innovatief bedrijf, dat gericht is op ontwikkeling van het bedrijf, maar óók voor de werknemers! Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

• Het salaris bedraagt minimaal € 4.104,- (aanloopschaal) en maximaal € 5.126,- (FWG schaal 65) bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);

• Het betreft een functie die zowel parttime als fulltime bekleed kan worden. Ook GZ-psychologen met een andere baan, of een eigen praktijk zijn van harte welkom!

• Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd;

• 8% vakantietoeslag;

• Een eindejaarsuitkering van 8,33%;

• Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;

• 4 trainingsdagen per jaar waar alle nieuwste inzichten worden gedeeld;

• Deelnemen aan nationale en internationale symposia;

• Deel uitmaken van een team dat internationaal vooroploopt op het gebied van PTSS;

• 23 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;

• een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;

• Een reiskostenvergoeding van maximaal € 250,- per maand in plaats van € 143,93;

• Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk;

• Werken in een mooie, rustige en groene omgeving, waar gewandeld kan worden;

• Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk, dus investeren wij in interne en externe opleidingen;

• Hard werken vraagt om tijd voor ontspanning. Daarom organiseren we ook etentjes met het team;

• Werken met plezier in een hecht team!


Aanstellingsbonus

Ben je aangenomen bij PSYTREC? PSYTREC biedt je dan gratis de extra opleiding ‘De Vierdaagse van Agnes’ aan t.w.v. € 1.100,-. De opleiding is geaccrediteerd.


Wat vragen wij van jou?

• BIG registratie als GZ-Psycholoog;

• Vertrouwd zijn met EMDR alsmede Exposure behandeltechnieken.


Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Angela Barsomyan Barsomyan@PSYTREC.com of 06-36 47 01 64. Angela staat je heel graag te woord!

P.s. PSYTREC zoekt ook Klinisch- Psychologen! Zie vacature.