arrow_drop_up arrow_drop_down

Vacatures Bilthoven en Den Dolder

PSYTREC is een gespecialiseerde GGZ instelling die zich exclusief richt op de behandeling van (complexe) PTSS (posttraumatische stressstoornis). Dit wordt gedaan op een innovatieve wijze om vervolgens zo kort en intensief, maar bovenal zo effectief mogelijk te behandelen. PSYTREC is erkend door het ministerie van VWS.

Voor mensen met ernstige, complexe PTSS biedt PSYTREC een een zeer intensief, kortdurend behandelprogramma: de INTENSIVE8® behandeling. Deze behandeling is ontwikkeld door Prof. dr. Ad de Jongh (Universiteit van Amsterdam, University of Worcester) en Prof. dr. Agnes van Minnen (Radboud Universiteit Nijmegen).

De PTSS richtlijnbehandelingen EMDR en Exposure zijn, samen met therapeutische Sport & Beweging en Psycho-Educatie, geïntegreerd in het bewezen effectieve INTENSIVE8® behandelprogramma.

De INTENSIVE8® behandeling van PSYTREC is evidenced based en uniek in de wereld! Meer dan 60% van de behandelde cliënten verliest na behandeling de diagnose PTSS en bij meer dan 85% zijn de effecten van de behandeling duidelijk zichtbaar. Ons werk doet er dus toe en heeft grote positieve impact op onze cliënten, maar ook op de maatschappij in zijn geheel. 

Wij hebben heeft twee behandellocaties, één in Bilthoven en één Weert, met een capaciteit van opgeteld ruim 54 cliënten. Zij ondergaan het zeer intensieve INTENSIVE8® behandelprogramma van 1-2 weken; de cliënten overnachten in de kliniek. Bijna 75% van de behandelde cliënten verliest na behandeling de diagnose PTSS en bij meer dan 90% zijn de effecten van de behandeling duidelijk zichtbaar. Dit zijn uitzonderlijk goede resultaten; waar wij trots op zijn!

Wij hebben behandellocaties in Bilthoven en Weert. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Dolder.

Vacatures

Basispsycholoog

Ben jij een gedreven Basispsycholoog, die samen met ons het verschil wil maken voor PTSS-cliënten? Heb jij ervaring met EMDR en Exposure behandelingen en wil jij met ons team (complexe) PTSS-trauma’s behandelen?

Voor de vestiging Bilthoven zoeken wij een nieuwe collega die samen met ons PTSS-cliënten succesvol kan behandelen!

Over de functie

Als basispsycholoog heb je een variërende en zinvolle baan  bij PSYTREC! Je verzorgt zelfstandig de EMDR en Exposure behandelingen (wanneer je hier bevoegd voor bent). Je draagt bij aan diagnostisch onderzoek over PTSS, doet geen onderzoek maar deelt wel jouw inzicht hierover met collega’s. Daarnaast participeer je in het dagelijkse multidisciplinair overleg met collega behandelaren. Het is belangrijk dat de cliënten eigen regie hebben en zelf gemotiveerd zijn om energie te steken in hun behandeling. Jij weet hun hierin te motiveren en stimuleren. De werkdagen zijn intensief, maar je krijgt er een hoop voor terug. Samen met de cliënten en collega’s zal je verschillende successen behalen! Je zal een expert worden op gebied van PTSS.

Wat verwachten wij van jou?
• Je hebt een afgeronde universitaire opleiding tot psycholoog;
• Je bent (bij voorkeur) vertrouwd met EMDR en Exposure behandelingen;
• Je hebt (bij voorkeur) de basiscursus EMDR (VEN erkend) afgerond;
• Je bent bij voorkeur minimaal 20 uur per week beschikbaar;
• Je hebt affiniteit met de ernstige en complexe behandeling van PTSS-trauma’s;
• Je bent enthousiast en wil samen met ons het verschil maken voor de PTSS-cliënten.

Wat mag je van ons verwachten?
• Wij investeren graag in je: wij bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
• Je salaris wordt conform CAO GGZ bepaald;
• Je ontvangt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, een aantrekkelijke pensioenregeling en collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering;
• Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding conform CAO GGZ en 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je bovenwettelijke vakantie uren (van 166 uur bij een fulltime dienstverband);
• Werken met plezier in een hecht team!

Verklaring omtrent het Gedrag
Het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Meer weten?
Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan zo snel mogelijk je gemotiveerde brief en CV naar janson@psytrec.com t.a.v. Vivianne Janson (06-36220531). Wij kijken uit naar je reactie!


GGZ Verpleegkundige 

Wij zijn op zoek naar een fanatieke en ondernemende GGZ verpleegkundige die ervaring heeft met psychotrauma. 

Over de functie

Als GGZ verpleegkundige ga je bij ons een uitdagende en afwisselende functie bekleden. Je hebt een zeer centrale rol binnen PSYTREC. Je checkt de voorwaardelijke afspraken van de cursist tussen intake en start behandeling. Je ontvangt de cursist bij binnenkomst en bent een vast aanspreekpunt bij praktische en medische vragen. Tijdens de slaapdienst ben je inzetbaar bij acute situaties. Je assisteert de psychologen en begeleidt de stagiaires bij het geven van de psycho-educaties. Je schuift aan bij de maaltijden om zowel de groepsdynamiek als het individuele proces te monitoren. Je ondersteunt, waar nodig, bij exposure sessies en bent intermediair tussen cursist, behandelaar en sportcoach. Je levert een verpleegkundige bijdrage aan het multidisciplinaire overleg, signaleert knelpunten als deze ontstaan en weet deze om te buigen tot kwaliteitsverbetering. Als verpleegkundige is er een vroege (07:00-15:30), late (15:00-23:00) en slaapdiensten (23:00-07:00). De vrijdag en zaterdag zijn de vaste vrije dagen en op de donderdag- en zondag avond ben je flexibel inzetbaar.

Wat vragen wij van jou?

• Een BIG-registratie als mbo of hbo verpleegkundige;
• Ervaring binnen de GGZ op gebied van psychotrauma;
• Je bent flexibel inzetbaar voor (bij voorkeur) minimaal 32 uur per week;
• Je bent stressbestendig en werkt doelgericht;
• Je bent enthousiast en wilt samen met ons het verschil maken voor onze PTSS-cliënten.

Wat mag je van ons verwachten?

• Wij investeren graag in je: wij bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
• Je salaris wordt conform CAO GGZ bepaald;
• Je ontvangt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, een aantrekkelijke pensioenregeling en collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering;
• Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding conform CAO GGZ en 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je bovenwettelijke vakantie uren (van 166 uur bij een fulltime dienstverband);

• Werken met plezier in een klein en hecht team!

Verklaring omtrent het Gedrag
Het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Meer weten?
Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan zo snel mogelijk je gemotiveerde brief en CV naar janson@psytrec.com t.a.v. Vivianne Janson (06-36220531). Wij kijken uit naar je reactie!

Coach Sport & Beweging

Wij zijn op zoek naar een sportieve coach die onze cliënten met PTSS (Posttraumatische Stressstoornis) gedurende de behandeling begeleiden. De intensieve PTSS behandeling wordt afgewisseld met sport, zodat cliënten zich goed kunnen ontladen na een zware behandelsessie.

Over de functie

Als vanzelfsprekend zijn wij op zoek naar een sportieve coach. Echter is het ook zeer belangrijk dat je een goede vertaalslag weet te maken naar onze behandelvisie. Cliënten volgen bij ons een intensieve (PTSS) behandeling die afgewisseld wordt met verschillende sportactiviteiten. Door het activerende sport- en bewegingsprogramma leren zij hun eigen grenzen verkennen en weer vertrouwd te worden met hun eigen lijf. Het sport- en bewegingsprogramma vindt zoveel mogelijk buiten plaats (individueel en in groepsverband). Het programma bestaat uit onderdelen zoals mountainbiken, wandelen en boogschieten. Daarnaast is onze locatie uitgerust met een hindernisbaan. Als Coach Sport & Bewegen is het belangrijk dat je het programma persoonlijk maakt door rekening te houden met de cliënt zijn/haar persoonlijke conditie en lichamelijke beperkingen. Zodoende kunnen ook minder-validen meedoen. Als Coach Sport & Beweging leer je cliënten bewust te worden van hun lichaam, grenzen en behaalde successen. Het behandelprogramma is voortdurend in ontwikkeling, daarom is jouw bijdrage erg belangrijk!  Wij zijn op zoek naar een sportcoach met een groot observatievermogen, iemand die overzicht behoudt, een rustgevende factor is voor de cliënt(en), proactief meedenkt en iets wil bijdrage binnen onze organisatie. Het behandelprogramma is van maandag t/m donderdag van 07:30 tot 21:45 uur. 

Wat verwachten wij van jou?

• MBO of HBO afgeronde opleiding gericht op sport;
• Beschikbaar voor 24 uur per week;
• Organisatievermogen om te vertalen naar de behandelvisie;
• Je bent betrokken, proactief, leergierig en een rustgevende factor voor cliënten. 

Wat mag je van ons verwachten?
• Wij investeren graag in je, je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief;
• Je salaris wordt conform CAO GGZ bepaald;
•Je ontvangt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, een aantrekkelijke pensioenregeling en collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering;
• Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding conform CAO GGZ en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (LFB) naast je vakantie uren (van 166 uur bij een fulltime dienstverband);
• We zijn een organisatie met duidelijke verwachtingen en korte lijnen.

Verklaring omtrent het Gedrag
Het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Meer weten?
Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan zo snel mogelijk je gemotiveerde brief en CV naar janson@psytrec.com  t.a.v. Vivianne Janson (06-36220531). Wij kijken uit naar je reactie!

Senior Facilitair Medewerker

Wij zijn op zoek naar een senior facilitair medewerker die onze cursisten en collega's graag in het zonnetje wil zetten. Een zorgzaam karakter, die structuur weet aan te brengen en bovenal gezelligheid met zich mee brengt! 

Over de functie

Wij zoeken een initiatiefrijke Senior Facilitair Medewerker. Je ondersteunt collega's zodat zij hun werk onder optimale omstandigheden kunnen uitvoeren. Je bent een aanspreekpunt voor collega's en leveranciers. Samen met een team van 7 collega's voer je de dagelijkse facilitaire werkzaamheden uit. De werkzaamheden zijn divers zoals het inventariseren van dieetwensen van aanwezige cursisten, verzorgen van de maaltijden (ontbijt, lunch en diner), schoonhouden van restaurant, keuken en bijbehorende apparatuur, onderhouden van de gegevens omtrent de HACCP richtlijnen en nog veel meer.

Naast de reguliere werkzaamheden, heb je als senior heb je een coördinerende rol. Je weet collega's te verbinden, enthousiasmeren en motiveren. Jij weet op een inspirerende manier structuur en regelmaat te borgen. Daarnaast heb je op regelmatige basis overleg met de senior facilitair medewerker van Weert.

Ben je een aanpakker met een pro-actieve werkhouding en wil je graag in een bijzondere werkomgeving werken dan ben jij mogelijk geschikt!

Als senior facilitair medewerker is er een vroege (06:45-15:15) en late dienst (12:00-20.30). De werkdagen zijn maandag t/m donderdag en incidenteel op vrijdag. 

Wat verwachten wij van jou?

• MBO-niveau 3 werk- en denkniveau;
• Bij (sterke) voorkeur ervaring met HACCP norm/richtlijnen;
• Beschikbaar voor 32 uur per week;
• Ervaring in het aansturen van een team;
• Werkervaring in een keuken, restaurant of vergelijkbare setting.

Wat mag je van ons verwachten?
• Wij investeren graag in je, je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief;
• Je salaris wordt conform CAO GGZ bepaald;
•Je ontvangt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, een aantrekkelijke pensioenregeling en collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering;
• Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding conform CAO GGZ en 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je vakantie uren (van 166 uur bij een fulltime dienstverband);
• We zijn een organisatie met duidelijke verwachtingen en korte lijnen.

Verklaring omtrent het Gedrag
Het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Meer weten?
Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan zo snel mogelijk je gemotiveerde brief en CV naar janson@psytrec.com  t.a.v. Vivianne Janson (06-36220531). Wij kijken uit naar je reactie!

Neem contact met ons op