arrow_drop_up arrow_drop_down

Vacatures Bilthoven en Den Dolder

PSYTREC is een gespecialiseerde GGZ instelling die zich exclusief richt op de behandeling van (complexe) PTSS (posttraumatische stressstoornis). Dit wordt gedaan op een innovatieve wijze om vervolgens zo kort en intensief, maar bovenal zo effectief mogelijk te behandelen. PSYTREC is erkend door het ministerie van VWS.

Voor mensen met ernstige, complexe PTSS biedt PSYTREC een een zeer intensief, kortdurend behandelprogramma: de INTENSIVE8® behandeling. Deze behandeling is ontwikkeld door Prof. dr. Ad de Jongh (Universiteit van Amsterdam, University of Worcester) en Prof. dr. Agnes van Minnen (Radboud Universiteit Nijmegen).

De PTSS richtlijnbehandelingen EMDR en Exposure zijn, samen met therapeutische Sport & Beweging en Psycho-Educatie, geïntegreerd in het bewezen effectieve INTENSIVE8® behandelprogramma.

De INTENSIVE8® behandeling van PSYTREC is evidenced based en uniek in de wereld! Meer dan 60% van de behandelde cliënten verliest na behandeling de diagnose PTSS en bij meer dan 85% zijn de effecten van de behandeling duidelijk zichtbaar. Ons werk doet er dus toe en heeft grote positieve impact op onze cliënten, maar ook op de maatschappij in zijn geheel. 

Wij hebben heeft twee behandellocaties, één in Bilthoven en één Weert, met een capaciteit van opgeteld ruim 54 cliënten. Zij ondergaan het zeer intensieve INTENSIVE8® behandelprogramma van 1-2 weken; de cliënten overnachten in de kliniek. Bijna 75% van de behandelde cliënten verliest na behandeling de diagnose PTSS en bij meer dan 90% zijn de effecten van de behandeling duidelijk zichtbaar. Dit zijn uitzonderlijk goede resultaten; waar wij trots op zijn!

Wij hebben behandellocaties in Bilthoven en Weert. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Dolder.

Vacatures

Hoofd Planning & Cliëntencontact          

Over de functie

PSYTREC zoekt een Hoofd Planning & Cliëntencontact voor ons hoofdkantoor in Den Dolder.

Wat ga je doen: 
• Als Hoofd Planning  & Cliëntencontact begeleid je de centralisatie en digitaliseer je alle processen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen van het personeel en de cliënten, die nodig zijn voor het goed en veilig uitvoeren behandelingen. Jouw standplaats is Den Dolder, maar je verzorgt de planning voor alle locaties in Nederland. Hiervoor is er een nauw contact met alle relevante partijen. 
• Je faciliteert en geeft leiding aan een soepel lopend proces voor planning van de intakes en van de behandelingen
• Je faciliteert een soepel lopend proces voor het cliëntencontact. 
• Je regelt het proces met geïnteresseerde personen die meer informatie willen hebben over PSYTREC als organisatie en de behandelingen die bij PSYTREC worden gegeven. 
• Je stuurt de afdelingen planning, cliëntencontact en het centraal informatiebureau aan.

Wat verwachten wij van jou?
Als Hoofd Planning  & Cliëntencontact heb je een open, positieve houding en weet je meerdere communicatiestijlen toe te passen. Je werkt resultaatgericht, bent ondernemend en zoekt graag naar oplossingen. De afwisseling van telefonisch klantcontact, het schakelen met collega's en administratie spreekt jou aan!
• Je hebt hbo werk- en denkniveau;
• Je hebt ruime (voorkeur minimaal 5 jaar) ervaring met planning en leidinggeven;
• Je hebt affiniteit met de GGZ.

Wat mag je van ons verwachten?
Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Je gaat werken in de hectische machinekamer van een dynamisch bedrijf, waarbij je contact hebt met vele afdelingen en behandelaren.
• Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid;
• Je salariëring ontvangen conform de COA GGZ;
• De functie is voor 24-32 uur per week;
• Veel mogelijkheden voor opleiding en (persoonlijke) ontwikkeling;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
• We zijn een organisatie met duidelijke verwachtingen en korte lijnen.

Verklaring omtrent het Gedrag
Het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Meer weten?
Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan zo snel mogelijk je gemotiveerde brief en CV naar janson@psytrec.com  t.a.v. Vivianne Janson (06-36220531). Wij kijken uit naar je reactie!

Manager Bedrijfsvoering / Finance Control

Over de functie

PSYTREC wordt momenteel geleid door een directie bestaande uit een klinisch psycholoog (algemeen directeur) en een professor (directeur behandelprogramma en Academy). Het bedrijfsbureau wordt aangestuurd door een strategische aandeelhouder (FortaGroep). Een aantal administratieve processen en de contractonderhandelingen zijn belegd bij onze strategische aandeelhouder.

PSYTREC zoekt een manager bedrijfsvoering / Finance & Control die verantwoordelijk is voor het bedrijfsbureau bestaande uit de functies F&C, ondersteuning onderhandelingen zorgverzekeraars, interne bedrijfsprocessen, ICT, salarisadministratie, planning, huisvesting, etc. De manager gaat nauw samenwerken met de algemeen directeur.

De manager moet ervoor zorgen dat, samen met de afdelingshoofden, alle ondersteunende processen binnen PSYTREC soepel verlopen, waarbij de professionals hun werk goed kunnen doen aan de hand van zorgvuldig vastgelegde protocollen en de organisatie kan groeien in de nabije toekomst ondersteund met de juiste stuurinformatie/rapportages.

PSYTREC voldoet aan de Governancecode Zorg en heeft een cliëntenraad, een ondernemingsraad en een RvC.

Belangrijkste opgaven voor de komende tijd:
• Professionalisering van de (administratieve) bedrijfsvoering;
• Professionalisering organisatiestructuur;
• Professionalisering van de interne en externe communicatie;
• Voorbereidingen voor de verdere groei;
• Sturen op KPI’s.

Wat verwachten wij van jou?
Als manager heb je een positief kritische houding; niet overnemend maar ondersteunend. Je coacht, begeleidt en inspireert de medewerkers voor verdere optimalisatie van bedrijfsprocessen. Communicatief ben je vaardig en kan goed schakelen met professionals (op verschillende niveaus). Je bent een verbinder, veelzijdig, analytisch en werkt hands-on.

• Je hebt een afgeronde WO opleiding en meer dan 5 jaar relevante ervaring;
• Je hebt ervaring met het inrichten van processen en het opbouwen en consolideren van organisaties;
• Je hebt ervaring met declaratiesystemen binnen de zorg;
• Je hebt affiniteit met het uitbouwen van organisaties en ervaring met projectmanagement;
• Je bent autonoom handelend en inhoudelijk gedreven;
• Je hebt overzicht over en doorzicht in (financiële) cijfers en systemen.

Wat mag je van ons verwachten?
• Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid.
• Je salariëring ontvangen conform de COA GGZ;
• De functie is voor maximaal 36 uur per week, de uren bespreken we in overleg, passend bij jouw wensen;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder collectiviteitskorting voor je ziektekostenverzekering;
• Een persoonlijk ontwikkelingsplan;
• Veel mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling;
• We zijn een organisatie met duidelijke verwachtingen en korte lijnen.

Verklaring omtrent het Gedrag
Het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Meer weten?
Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan zo snel mogelijk je gemotiveerde brief en CV naar janson@psytrec.com  t.a.v. Vivianne Janson (06-36220531). Wij kijken uit naar je reactie!

Basispsycholoog

Ben jij een gedreven Basispsycholoog, die samen met ons het verschil wil maken voor PTSS-cliënten? Heb jij ervaring met EMDR en Exposure behandelingen en wil jij met ons team (complexe) PTSS-trauma’s behandelen?

Voor de vestiging Bilthoven zoeken wij een nieuwe collega die samen met ons PTSS-cliënten succesvol kan behandelen!

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?

Op de locatie wordt individuele behandeling, begeleiding en ondersteuning geboden voor PTSS-cliënten. Het gaat om kortdurende intensieve behandeling waarin meerdere trauma’s behandeld worden. Tijdens een behandeling wordt er met wisselende therapeuten gewerkt om het grootste effect te behalen. De behandellocatie in Bilthoven is ruim opgezet. Er is veel ruimte voor privacy en sportgelegenheid. Er is onder andere een hindernisbaan op de locatie aanwezig. De buitensportactiviteiten zijn een bijzonder onderdeel van de behandeling. PSYTREC biedt als enige GGZ-instelling in Nederland het unieke Activerende Sport- en Bewegingsprogramma. Daarnaast zijn er op locatie 32 slaapkamers, verschillende behandelkamers en vier centrale ruimtes waaronder een professioneel restaurant.

Het team bestaat uit ongeveer 50 collega’s. Je werkt in teamverband en leert dus veel van elkaar. Het is een ondernemend team met veel ambitie. Het onderlinge contact tussen collega’s en professoren is laagdrempelig. Als team blijven wij voortdurend vernieuwen en  lopen voor op kennis en kunde over PTSS.

Over de functie

Als basispsycholoog heb je een variërende en zinvolle baan  bij PSYTREC! Je verzorgt zelfstandig de EMDR en Exposure behandelingen (wanneer je hier bevoegd voor bent). Je draagt bij aan diagnostisch onderzoek over PTSS, doet geen onderzoek maar deelt wel jouw inzicht hierover met collega’s. Daarnaast participeer je in het dagelijkse multidisciplinair overleg met collega behandelaren. Het is belangrijk dat de cliënten eigen regie hebben en zelf gemotiveerd zijn om energie te steken in hun behandeling. Jij weet hun hierin te motiveren en stimuleren. De werkdagen zijn intensief, maar je krijgt er een hoop voor terug. Samen met de cliënten en collega’s zal je verschillende successen behalen! Je zal een expert worden op gebied van PTSS.

Wat verwachten wij van jou?
• Je hebt een afgeronde universitaire opleiding tot psycholoog;
• Je bent (bij voorkeur) vertrouwd met EMDR en Exposure behandelingen;
• Je hebt (bij voorkeur) de basiscursus EMDR (VEN erkend) afgerond;
• Je bent bij voorkeur minimaal 20 uur per week beschikbaar;
• Je hebt affiniteit met de ernstige en complexe behandeling van PTSS-trauma’s;
• Je bent enthousiast en wil samen met ons het verschil maken voor de PTSS-cliënten.

Wat mag je van ons verwachten?
• Wij investeren graag in je: wij bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
• Je salaris wordt conform CAO GGZ bepaald;
• Je ontvangt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, een aantrekkelijke pensioenregeling en collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering;
• Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding conform CAO GGZ en 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je bovenwettelijke vakantie uren (van 166 uur bij een fulltime dienstverband);
• Werken met plezier in een hecht team!

Verklaring omtrent het Gedrag
Het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Meer weten?
Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan zo snel mogelijk je gemotiveerde brief en CV naar janson@psytrec.com t.a.v. Vivianne Janson (06-36220531). Wij kijken uit naar je reactie!


GGZ Verpleegkundige 

Wij zijn op zoek naar een ondernemende GGZ verpleegkundige die ervaring heeft met psychotrauma. 

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?

Op de locatie wordt individuele behandeling, begeleiding en ondersteuning geboden voor PTSS-cliënten. Het gaat om kortdurende intensieve behandeling waarin meerdere trauma’s behandeld worden. Tijdens een behandeling wordt er met wisselende therapeuten gewerkt om het grootste effect te behalen. De behandellocatie in Bilthoven is ruim opgezet. Er is veel ruimte voor privacy en sportgelegenheid. Er is onder andere een hindernisbaan op de locatie aanwezig. De buitensportactiviteiten zijn een bijzonder onderdeel van de behandeling. PSYTREC biedt als enige GGZ-instelling in Nederland het unieke Activerende Sport- en Bewegingsprogramma. Daarnaast zijn er op locatie 32 slaapkamers, verschillende behandelkamers en vier centrale ruimtes waaronder een professioneel restaurant.

Het team bestaat uit ongeveer 50 collega’s. Je werkt in teamverband en leert dus veel van elkaar. Het is een ondernemend team met veel ambitie. Het onderlinge contact tussen collega’s en professoren is laagdrempelig. Als team blijven wij voortdurend vernieuwen en  lopen voor op kennis en kunde over PTSS.

Over de functie

Als GGZ verpleegkundige ga je bij ons een uitdagende en afwisselende functie bekleden. Je hebt een centrale rol binnen het team waarbij je nieuwe cliënten ontvangt, uitleg geeft over de behandeling en hun verblijf bij PSYTREC. Je bent gedurende de dag/behandeling het vaste aanspreekpunt voor onze cliënten. Tijdens het ontbijt, de lunch en het diner ben je aanwezig als gespreksleider.

Daarnaast biedt je ondersteuning en begeleiding bij sportblessures en vragen over medicatie en/of PTSS. Cliënten die moeite hebben om met hun PTSS symptomen om te gaan biedt je extra ondersteuning. Je leert cliënten vermijden te verminderen en met hun eigen kracht om te gaan. Overdag draag je de zorg van het psycho-educatie programma en tijdens de late dienst verzorg je samen met de psycholoog de avond psycho-educatie groep. Tot slot lever je een bijdrage aan de multidisciplinaire overleggen. Een behandeldag is van 07:45 tot 18:30 uur. De vrijdag zal je vrije dag zijn en zondagavond rond 18:30 uur worden nieuwe cliënten ontvangen. 

Wat vragen wij van jou?

• Een BIG-registratie als mbo of hbo verpleegkundige;
• Ervaring binnen de GGZ op gebied van psychotrauma;
• Je bent flexibel inzetbaar voor (bij voorkeur) minimaal 32 uur per week;
• Je bent enthousiast, doeltreffend en wil samen met ons het verschil maken voor de PTSS-cliënten.

Wat mag je van ons verwachten?

• Wij investeren graag in je: wij bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
• Je salaris wordt conform CAO GGZ bepaald;
• Je ontvangt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, een aantrekkelijke pensioenregeling en collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering;
• Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding conform CAO GGZ en 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je bovenwettelijke vakantie uren (van 166 uur bij een fulltime dienstverband);

• Werken met plezier in een klein en hecht team!

Verklaring omtrent het Gedrag
Het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Meer weten?
Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan zo snel mogelijk je gemotiveerde brief en CV naar janson@psytrec.com t.a.v. Vivianne Janson (06-36220531). Wij kijken uit naar je reactie!

Neem contact met ons op