arrow_drop_up arrow_drop_down

Vacatures Bilthoven en Den Dolder

PSYTREC is een gespecialiseerde GGZ instelling die zich exclusief richt op de behandeling van (complexe) PTSS (posttraumatische stressstoornis). Dit wordt gedaan op een innovatieve wijze om vervolgens zo kort en intensief, maar bovenal zo effectief mogelijk te behandelen. PSYTREC is erkend door het ministerie van VWS.

Voor mensen met ernstige, complexe PTSS biedt PSYTREC een een zeer intensief, kortdurend behandelprogramma: de INTENSIVE8® behandeling. Deze behandeling is ontwikkeld door Prof. dr. Ad de Jongh (Universiteit van Amsterdam, University of Worcester) en Prof. dr. Agnes van Minnen (Radboud Universiteit Nijmegen).

De PTSS richtlijnbehandelingen EMDR en Exposure zijn, samen met therapeutische Sport & Beweging en Psycho-Educatie, geïntegreerd in het bewezen effectieve INTENSIVE8® behandelprogramma.

De INTENSIVE8® behandeling van PSYTREC is evidenced based en uniek in de wereld! Meer dan 60% van de behandelde cliënten verliest na behandeling de diagnose PTSS en bij meer dan 85% zijn de effecten van de behandeling duidelijk zichtbaar. Ons werk doet er dus toe en heeft grote positieve impact op onze cliënten, maar ook op de maatschappij in zijn geheel. 

Wij hebben heeft twee behandellocaties, één in Bilthoven en één Weert, met een capaciteit van opgeteld ruim 54 cliënten. Zij ondergaan het zeer intensieve INTENSIVE8® behandelprogramma van 1-2 weken; de cliënten overnachten in de kliniek. Bijna 75% van de behandelde cliënten verliest na behandeling de diagnose PTSS en bij meer dan 90% zijn de effecten van de behandeling duidelijk zichtbaar. Dit zijn uitzonderlijk goede resultaten; waar wij trots op zijn!

Wij hebben behandellocaties in Bilthoven en Weert. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Dolder.

Vacatures

Datamanager

Voor onze locatie in Den Dolder zijn we op zoek naar een datamanager voor 20 uur per week. Je bent gek op cijfers! Je haalt proactief informatie op en denkt mee hoe we PSYREC elke dag een beetje beter kunnen maken.

Over de functie

Je bent hét aanspreekpunt voor collega's als het gaat om slimme beslissingen op basis van data. Het faciliteren, coördineren, controleren en beveiligen van (privacygevoelige) data is een van jouw expertises. Je werkdag begint met een probleem en eindigt bij de monitoring van de zelfgemaakte oplossing. Je gaat aan de slag met de data en zet deze via SPSS (Statistical Package for the Social Sciences), NetQ en excel om in concrete inzichten. Je hebt affiniteit met relationele database systemen zoals DBMS (Database Management Systeem) of DWH (Datawarehouse) en SQL (Structured Query Language). Het maken van syntaxen, scripts voor data-controles en data-cleaning is als vanzelfsprekend voor jou. Als datamanager begrijp je waarom je de resultaten krijgt die je krijgt en daarop voortborduurt om verder te verbeteren. Je weet data rapporteren te vertalen naar statische analyses die elke collega begrijpt. Je adviseert de onderzoekers en directie over hoe we PSYTREC elke dag een beetje beter kunnen maken.

Wat verwachten wij van jou?

• Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding en ervaring in datamanagement;
• Je bent nieuwsgierig, heel analytisch en hebt een passie voor het analyseren van data;
• Affiniteit met wetenschappelijk onderzoek in de GGZ;
• Je hebt een streepje voor als je ervaring hebt met tools zoals SPSS en NETQ (om dit verder op poten te zetten).

Wat mag je van ons verwachten?
• Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid;
• Je salaris wordt conform cao GGZ bepaald;
•Je ontvangt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, een aantrekkelijke pensioenregeling en collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering;
• Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
• Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt;
• Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

Meer weten?
Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan zo snel mogelijk je gemotiveerde brief en CV naar janson@psytrec.com t.a.v. Vivianne Janson (06-36220531). Wij worden enthousiast van brieven waarin wij lezen waarom jij bij onze organisatie past!

Neem contact met ons op