Contact PSYTREC

Psychotrauma Expertise Centrum B.V.

KvK | 62062387

CIBG TZi | 18899.1


Hoofdkantoor | Intakekantoor

Zwarteweg 30

3833 AL Leusden


Behandelcentrum Bilthoven

Businesspark Berg en Bosch

Professor Bronkhorstlaan 2 

(Voor bezoek navigatie instellen op nr. 10)

3723 MB Bilthoven


Behandelcentrum Weert

Kazernelaan 101

6006 SP Weert

(ingang via de Nelissenhofweg 2)


Voor alle locaties zijn wij te bereiken op 

telefoonnummer | emailadres:

+31 (0)85-303 4444 | info@psytrec.com

ContactformulierBehandelcentrum Bilthoven

PSYTREC is gevestigd in Bilthoven aan de rand van het Businesspark Berg en Bosch, waar zo’n 30 andere gezondheidsbedrijven actief zijn.

PSYTREC ligt vrijwel midden in het bos en heeft 27.000 vierkante meter eigen grond. Dat zijn ruim 4 voetbalvelden! Hierdoor kunnen we 100% privacy garanderen en hebben we veel mogelijkheden voor buitensport.

De buitensport activiteiten genieten een bijzondere positie binnen de behandelingen van PSYTREC. Daarmee biedt PSYTREC als enige GGZ-instelling in Nederland dit unieke programma. Onder het tabblad PTSS Behandeling kunt u daarover meer details vinden.

Het gebouw is ruim opgezet, bevat 32 slaapkamers, verschillende behandelkamers en 4 grote centrale ruimtes waaronder een professioneel restaurant en multifunctionele sport (dojo) annex presentatieruimte.

Behandelcentrum Weert

Behandelcentrum Weert is gevestigd op het terrein op de Van Horne Kazerne. Voor velen bekend als oud opleidingsplaats. PSYTREC heeft op het terrein 75 behandelplaatsen, maakt gebruik van verschillende multifunctionele ruimten en heeft ook hier beschikking over een professioneel restaurant.

Zoals ook beschreven bij Behandelcentrum Bilthoven, neemt ook hier de buitensport een belangrijke plaats in het behandelprogramma in. PSYTREC maakt daartoe onder andere gebruik van de mogelijkheden op het terrein, zoals de stormbaan. Uiteraard wordt deze naar mogelijkheden van de cliënten ingezet.