Contact PSYTREC

Psychotrauma Expertise Centrum B.V.

KvK | 62062387

CIBG TZi | 18899.1


Hoofdkantoor | Intakekantoor

Zwarteweg 30

3833 AL Leusden


Behandelcentrum Bilthoven

Businesspark Berg en Bosch

Professor Bronkhorstlaan 2 

(Voor bezoek navigatie instellen op nr. 10)

3723 MB Bilthoven


Behandelcentrum Weert

Kazernelaan 101

6006 SP Weert

(ingang via de Nelissenhofweg 2)


Voor alle locaties is PSYTREC te bereiken op 

telefoonnummer | emailadres:

+31 (0)85-303 4444 | info@psytrec.com

ContactformulierBehandelcentrum Bilthoven

PSYTREC is gevestigd in Bilthoven aan de rand van het Businesspark Berg en Bosch, waar zo’n 30 andere gezondheidsbedrijven actief zijn.

PSYTREC ligt vrijwel midden in het bos en heeft 27.000 vierkante meter eigen grond. Dat zijn ruim 4 voetbalvelden! Hierdoor kan PSYTREC  100% privacy garanderen en zijn er veel mogelijkheden voor buitensport.

Buitensportactiviteiten genieten een bijzondere positie binnen de INTENSIVE8® behandelingen. PSYTREC biedt als enige GGZ-instelling in Nederland dit unieke activerende programma. Onder het tabblad PTSS Behandelingen kunt u daarover meer details vinden.

Het gebouw is ruim opgezet, bevat 32 slaapkamers, verschillende behandelkamers en vier grote centrale ruimtes, waaronder een professioneel restaurant en multifunctionele sport (dojo) annex presentatieruimte.

Behandelcentrum Weert

Behandelcentrum Weert is gevestigd op het terrein op de Van Horne Kazerne. PSYTREC heeft op het terrein 75 behandelplaatsen en maakt gebruik van verschillende multifunctionele ruimten. Ook hier beschikt PSYTREC over een professioneel restaurant.

Ook bij Behandelcentrum Weert neemt buitensport een belangrijke plaats in het behandelprogramma. PSYTREC maakt onder andere gebruik van de mogelijkheden op het terrein, zoals de hindernisbaan. Uiteraard wordt deze naar mogelijkheden van de cliënten ingezet.