Contact PSYTREC

Psychotrauma Expertise Centrum | PSYTREC
KvK | 73831069

PSYTREC is bereikbaar via:
+31 (0)85-303 4444 | info@psytrec.nl

Hoofdkantoor

Willem Arntszlaan 115 (begane grond)
3734 EE Den Dolder

Een routebeschrijving naar het Hoofdkantoor in Den Dolder vindt u hier (opent als pdf).

Behandelcentrum Bilthoven

Businesspark Berg en Bosch
Professor Bronkhorstlaan 2 
(Voor bezoek navigatie instellen op nr. 10)
3723 MB Bilthoven

Een routebeschrijving naar het Behandelcentrum Bilthoven vindt u hier (opent als pdf).

Behandelcentrum Bilthoven is bereikbaar via:
+31 (0)85-303 4444 | info@psytrec.nl

Behandelcentrum Weert

Kazernelaan 101
6006 SP Weert
(ingang via de Nelissenhofweg 2)

Een routebeschrijving naar het Behandelcentrum Weert vindt u hier (opent als pdf). Zie ook de video's onderaan de pagina.

Behandelcentrum Weert is bereikbaar via:
+31 (0)85-303 4499  |  info@psytrec.nl

Actuele vacatures

Hier vindt u het actuele vacature (en stage) aanbod of neem contact op met onze recruiter Vivianne Janson via: +31 (0)6-3622 0531 | janson@psytrec.nl

Contactformulier

Behandelcentrum Bilthoven

PSYTREC is gevestigd in Bilthoven aan de rand van het Businesspark Berg en Bosch, waar zo’n 30 andere gezondheidsbedrijven actief zijn.

PSYTREC ligt vrijwel midden in het bos en heeft 27.000 vierkante meter eigen grond. Dat zijn ruim 4 voetbalvelden! Hierdoor kan PSYTREC 100% privacy garanderen en zijn er veel mogelijkheden voor buitensport.

Buitensportactiviteiten genieten een bijzondere positie binnen de INTENSIVE8® behandelingen. PSYTREC biedt als enige GGZ-instelling in Nederland het unieke Activerende Sport- en Bewegingsprogramma. Onder het tabblad PTSS Behandelingen kunt u daarover meer details vinden.

Het gebouw is ruim opgezet, bevat 32 slaapkamers, verschillende behandelkamers en vier grote centrale ruimtes, waaronder een professioneel restaurant en multifunctionele sport (dojo) annex presentatieruimte.

Een routebeschrijving naar het Behandelcentrum Bilthoven vindt u hier (opent als pdf).
Er is bij de behandellocatie Bilthoven ruim voldoende parkeergelegenheid.

Behandelcentrum Weert

Behandelcentrum Weert is gevestigd op het terrein op de Van Horne Kazerne. PSYTREC heeft op het terrein 75 behandelplaatsen en maakt gebruik van verschillende multifunctionele ruimten. Ook hier beschikt PSYTREC over een professioneel restaurant.

Ook bij Behandelcentrum Weert neemt buitensport een belangrijke plaats in het behandelprogramma. PSYTREC maakt onder andere gebruik van de mogelijkheden op het terrein, zoals de hindernisbaan. Uiteraard wordt deze naar mogelijkheden van de cliënten ingezet.

Een routebeschrijving naar het Behandelcentrum Weert vindt u hier (opent als pdf). Hieronder ziet een versnelde weergave van de wandelroute op video. Let op: voor de start van de behandeling arriveert u op zondag, hier is een aparte video voor gemaakt (de eerste video).

Heeft u vragen over deze website of ziet u een fout? Neem dan contact op met de afdeling communicatie: communicatie@psytrec.nl
arrow_drop_up arrow_drop_down